ThermoNoord

10/11/2014

Kom naar ThermoNoord in Ten Boer

In ons pand aan de Nijverheidsweg 19 in Ten Boer (aan de Rijksweg N360) kunt u vanaf 17 januari 2015 alle duurzame oplossingen bekijken en alle ins en outs bespreken met de aanwezige adviseurs. Zij zullen samen met u zorgen dat de duurzame installatie perfect aansluit op uw wensen en dat deze probleemloos wordt geinstalleerd. Om het u nog makkelijker te maken heeft ThermoNoord alvast een aantal pakketten samengesteld voor een all-in prijs van € 4.000,- inclusief arbeidskosten en BTW én regelen we uw subsidieaanvraag.

ThermoNoord Ten Boer Nijverheidsweg 19 9791 DA Ten Boer T 050 737 0066 / 0098 tenboer@thermonoord.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur Donderdagavond van 18.00 tot 21.00 Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur

Een afspraak maken is niet nodig!

Rijk, provincie Groningen en 11 gemeenten hebben een akkoord gesloten ‘Vertrouwen op herstel en herstel van vertrouwen’, waarin afspraken zijn gemaakt over compenserende maatregelen voor de negatieve gevolgen van de gaswinning. De NAM onderschrijft die afspraken. Het totale pakket is voor een periode van 5 jaar geschat op 1,2 miljard Euro. Vanaf november 2014 is de tijdelijke regeling voor waardevermeerdering van woningen van kracht. Met die regeling kunnen huiseigenaren in de 9 gemeenten een tegemoetkoming van maximaal € 4.000 krijgen voor energiebesparende- of opwekkende maatregelen. Deze maatregel is (mogelijk) stapelbaar met de Groningse Energiepremie. De tijdelijke regeling is bedoeld om bewoners in de 9 gemeenten te compenseren voor schade en overlast door aardbevingen.

De maatregelen geldt voor de volgende gemeenten: * Appingedam * Delfzijl * Loppersum * Bedum * Winsum * Slochteren * Eemsmond * Ten Boer * De Marne* * Hoogezand-Sappemeer * Menterwolde

Voor welke maatregelen geldt de vergoeding? Dakisolatie Vloerisolatie Gevelisolatie Muurisolatie HR++(+)glas of isolerend glas voor monumenten Kozijnen vereist voor HR++(+) glas of kozijnen vereist voor isoleren glas voor monumenten Combiketel met hoog rendement inclusief daarvoor vereiste verwarmingselementen en leidingen (voor zover niet aanwezig) (micro) HRe ketel HR luchtverwarming Zonnepanelen en zonnecollectoren Zonneboiler Pelletkachel Warmtepomp Infraroodpanelen Warmte- koudeopslag Technieken voor warmteterugwinning Lage temperatuurverwarming Energiezuinige vloerverwarmingspomp Device te koppelen aan ‘slimme’ meter

NNAOC is een gewaardeerde en succesvolle partner met ruime ervaring in het Onderwijs, de Sociale Zekerheid en Maatschappelijke Dienstverlening.

Neem contact met ons op