Header

Uitgelichte dossiers

Gorredijk - Thermonoord November 2014 NNAOC krijgt opdracht om voor ThermoNoord een filiaal te openen in Ten Boer. Vanuit deze locatie worden klanten in het aardbevingsgebied geinformeerd welke pakketten er kunnen worden geleverd voor de € 4.000 subsidieregeling.

>Lees verder

Groningen - Fundament All Media Augustus 2014 NNAOC krijgt opdracht mee te schrijven voor een aanbesteding van het ministerie van Binnenlandse zaken. Het gaat om de "Opdracht testen internet applicatie energielabel" voor Fundament All Media uit Groningen.

Veendam - Adriaan Tripweg Januari 2014 NNAOC voert regie over de 2e veldproef uit gevoerd door studenten van hogeschool Van Hall Larenstein. Deze proef is onderdeel van het totale Plan van Aanpak sanering Tripweg 13a te Veendam.

>Lees verder

Bussum - Kruislaan December 2013 NNAOC is in gesprek met de gemeente Bussum en bouwonderneming Plegt Vos. Inzet, sanering van het terrein Kruislaan 15 te Bussum en het ontwikkelen van een duurzaam woonconcept.

>Lees verder

Leeuwarden - VCA training November 2013 NNAOC organiseert in samenwerking met het Nordwin College voor Stichting De Machinist een VCA-VOL training. Alle kandidaten zijn geslaagd!

>Lees verder

Groningen - Friesestraatweg November 2013 NNAOC heeft gesprekken gevoerd met Bouw Select over hun locatie aan de Friesestraatweg in Groningen. Op dit terrein moet het voormalige garagebedrijf gesloopt worden en de bodem worden gesaneerd om geschikt te worden gemaakt voor studenten huisvesting.

Veendam - AdriaanTripweg Maart 2013 NNAOC voert regie over de 1e veldproef en bodemonderzoek uitgevoerd door Team-Ecosys en Arcadis. Het tererin wordt door werkvoorzieningsschap WeDeKa toegangelijk gemaakt en opgeruimd.

>Lees verder

Leeuwarden - VCA training Januari 2013 NNAOC organiseert in samenwerking met NIBHV voor studenten van hogeschool Van Hall Larenstein uit Leeuwarden een VCA training. Alle kandidaten zijn geslaagd.

>Lees verder

Groningen - Aanbestedingstraject December 2012 NNAOC wordt door Fundament All Media gevraagd om mee te schrijven aan een aanbesteding.

Veendam - Adriaan Tripweg September 2012 In samenwerking met diverse onderwijsinstellingen is NNAOC in gesprek met de gemeente Veendam, en de provincie Groningen om werk te maken van het voormalige grondverwerkingsbedrijf Accres in Veendam.

>Lees verder

Erkend Leerbedrijf
Partners Referenties van NNAOC
Thermonoord Plieger Provincie Groningen Fundament De Machinist De Machinist De Kompanjie De Machinist